El Physic Igualada va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Muro Basket Academy balear, al qual es va imposar per un resultat final de 95-76. Aquest és el sisè triomf de forma consecutiva de l'equip anoienc, i aquesta bona dinàmica li permet escalar fins a la sisena posició del grup C-B de la lliga EBA.

Els jugadors dirigits per Jordi Martí van sortir a la pista amb molta força i van agafar vuit punts d'avantatge al final dels deu primers minuts del duel (26-18). En el segon quart, els anoiencs van seguir dominant el ritme del matx i no van permetre que el seu rival, que guanyava sensacions de cara a cistella, s'acostés gaire en l'electrònic. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 48-38.

En la segona meitat els locals van estar molt encertats en el llançament exterior, i això els va permetre ampliar la diferència fins al 70-53 amb el qual va finalitzar el tercer quart. En els darrers deu minuts els jugadors de la capital anoeinca es van mostrar molt sòlids i van fer gaudir amb el seu bon joc a l'afició que va anar a les Comes, que va presenciar un nou triomf. En la propera jornada, el Physic Igualada visitarà la complicada pista del Valls, que té una victòria menys que els anoiencs. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 11 de març a partir de tres quarts de sis de la tarda.