El tècnic sevillà Luis Guil (1971) és el nou entrenador en l'equip del Tecnyconta Saragossa, que, ahir al matí, va comunicar la destitució del català Andreu Casadevall (1962), el qual complia la segona campanya en el club aragonès. Luis Guil, que té una àmplia trajectòria dins les seleccions de base espanyoles, ja ha entrenat abans en l'ACB, en equips com el Fuenlabrada i l'UCAM Múrcia, al qual va fer ascendir des de la LEB. Ha entrenat també el Medway Park anglès i els Bucaneros de la Guaira, a Veneçuela.

El Tecnyconta, que és catorzè en la lliga Endesa amb 7 victòries i tan sols amb una de marge respecte del Rio Natura Monbus, penúltim, va fer un inici de competició correcte i en els seus dotze primers partits va sumar 5 triomfs. Però a les següents 10 jornades només ha estat capaç de vèncer l'ICL (87-77 i després de jugar una pròrroga) i el Reial Betis Energía Plus (102-99).

Andreu Casadevall és el segon tècnic despatxat dels equips de la zona baixa. Óscar Quintana, que va començar la temporada de tècnic de l'UCAM Múrcia, va ser rellevat el gener per Fotis Katsikaris.