Patinada del Sevilla de Sampaoli anit al camp de l'Alabès. Un gol que va rebre en el minut 74 de Katai va deixar el resultat definitiu en l'1-1, igualant la diana aconseguida en el minut 23 per Ben Yedder. El Sevilla queda una mica enrere en el pols pel títol de lliga ja que té 56 punts, és a dir quatre menys que el Barça (60) i tres per sota del Madrid (59), que té un partit menys.

De fet, l'empat va ser mal menor per als andalusos ja que als darrers minuts l'Alabès va tenir un parell de clares ocasions per aconseguir els 3 punts. El porter Sergio Rico, que va fallar en el gol marcat pels vitorians, va tenir actuacions de mèrit que van ser decisives per evitar la derrota del Sevilla, que portava una ratxa que era de quatre victòries seguides.

L'equip del Sánchez Pizjuan ha de visitar en aquesta segona volta de la lliga el Camp Nou i el Bernabéu, en aquest cas a la penúltima jornada.