El Reial Madrid va recórrer a una de les seves armes habituals, les rematades de cap de Sergio Ramos en serveis de córner, per der-rotar un Nàpols que el tenia en una posició incòmoda, a un gol de superar-lo en l'eliminatòria. La baixa estatura dels italians va ser cabdal en les accions dels dos primers gols blancs, en dos córners.

La primera part va ser dominada per un Nàpols que, de tota manera, no es va tornar boig buscant la porteria de Keylor Navas. Aquest va intervenir a l'inici a xut d'Insigne i, després de dues aproximacions de Bale, ho va tornar a fer per recollir la pilota del fons de la xarxa. La combinació pel centre entre Insigne i Hamsik va acabar amb l'esfèrica a peus de Mertens, que va resoldre de xut creuat.

Tot seguit va poder empatar el Madrid, però Cristiano va disparar al pal després d'haver superat Reina. Va ser un miratge. El Nàpols trobava forats entre les línies blanques. Koulibaly va avisar amb una rematada de cap alta abans que novament Mertens tingués la millor arribada, en aprofitar una pilota morta per xutar al pal. En el tram final, dues rematades de Hamsik, una parada per Navas, van fer suar els de Zidane.

Els córners de sempre

El Madrid, però, va sortir millor a la segona part i va treure partit d'un córner ingenu després d'una pèrdua de Hamsik. Ramos, lliure de marca, com misteriosament sol passar sempre, va superar de cap Reina. I només sis minuts més tard, tir de cantonada des de l'altra banda de l'atac, Ramos torna a rematar sol i Mertens desvia l'esfèrica lluny de l'abast de Reina.

La mitja hora final, amb un Nàpols entregat, ja va sobrar. El Madrid va dosificar jugadors, va fer canvis, va poder fer el tercer a peus d'un desafortunat Cristiano, però va ser Morata, que segueix aprofitant els minuts que té, qui va rematar el resultat.