El davanter de l'Espanyol Gerard Moreno ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que "si es parla d'Europa és perquè es fan bé les coses" i que estan "gaudint" i permetent que "l'afició s'il·lusioni".

El futbolista ha mantingut que al vestidor es treuen la pressió i van "partit a partit". L'ariet prefereix no parlar de metes concretes: "Quan quedin cinc jornades veurem on som. No m'agrada parlar d'objectius, falta molt i ens distrauria".

Per fer un salt en la classificació, el català ha explicat que a l'Espanyol li està faltant "potser sort o que els rivals de dalt són projectes consolidats". "Nosaltres estem en una etapa nova i a poc a poc serem més forts. Confiem a seguir creixent", ha confessat.

Preguntat sobre el potencial de Las Palmas, Gerard Moreno ha afirmat que el vestidor respecta molt el conjunt canari: "Se'ls ha de prendre la pilota, que és quan més còmodes se senten. Juguen bé, a divertir-se. Si treballem i tenim els peus a terra, segur que tindrem un resultat positiu".

El davanter blanc-i-blau confia en el bon rendiment de l'Espanyol com a amfitrió. "Ens hem guanyat el respecte dels rivals, sobretot a casa", ha dit. A mesura que ha avançat la temporada, ha insistit el futbolista, l'equip ha guanyat confiança al seu estadi: "Volíem que el nostre camp fos fort".