L'Igualada Hoquei Club té avui, a les 20.30 hores al pavelló de les Comes, la seva particular cita amb una gran remuntada europea. Els jugadors de Ferran López juguen el matx de tornada dels quarts de final contra el Viareggio italià, que el va batre fa unes setmanes amb un contundent 4-1 que els homes de l'IHC volen capgirar per ser a la final a quatre del torneig de la Copa de la CERS.

Tot i els tres gols de diferència, l'equip arlequinat confia molt en la remuntada. A més, encara hi ha el record d'un precedent que era molt similar: l'any 2010, l'equip de la capital de l'Anoia va ser capaç de capgirar un 4-0 que portaven els italians del Giovinazzo amb un 8-0 a les Comes, una nit màgica que és un precedent per inspirar els jugadors de la plantilla actual.

La fe de l'entrenador

Ferran López, tècnic de l'IHC, ha estat qui, els darrers dies, ha anat transmetent missatges positius i del tot engrescadors als jugadors del seu equip: «hem de tenir clar i estar convençuts que és possible, que la remuntada està al nostre abast i hem de sortir a la pista del tot motivats. Al meu cap només hi ha aquest pensament, i haurem de saber jugar amb precisió i amb calma per fer-ho realitat».

Els seguidors de l'Igualada HC poden gaudir de promocions ben especials per a aquest partit d'avui. Els joves de fins a 14 anys tindran l'entrada gratuïta a les Comes; en els darrers dies ja s'han repartit un munt d'invitacions pels centres escolars d'Igualada. A més, els acompanyants adults tenen un preu especial de 3 euros; i tots els socis han pogut adquirir dues entrades a 3 euros fins a la jornada d'ahir a les taquilles de les Comes. A la mitja part del partit es farà la presentació de tota la secció del club de patinatge artístic, en què hi ha hagut canvis tècnics.

Les altres eliminatòries de la CERS són: Sarzana-Turquei, 2-2; Barcelos-Vilafranca, 2-3; Hockey Trissino-Caldes, 3-4.