El davanter uruguaià del Barcelona Luis Suárez ha apuntat avui la necessitat que, tant l'equip com el públic que acudeixi demà al Camp Nou, es prengui amb calma la possibilitat de remuntada contra el Paris Saint Germain, que defensa el 4-0 aconseguit a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

"Hem de ser pacients i no jugar a la desesperada, ni intentar tornar-nos bojos des del primer minut. I que el públic també tingui paciència, que nosaltres som els primers que volem remuntar, però som conscients que el partit dura 95 minuts", ha manifestat després de l'entrenament d'avui.

Luis Suárez ha defensat que les estadístiques diuen que l'equip és capaç de "millorar les seves actuacions" en les segones parts i que no cal posar-se nerviosos si el primer gol triga a arribar: "El partit és molt llarg i es donaran moltes situacions. Que la gent estigui tranquil·la, perquè donarem el màxim per capgirar l'eliminatòria".

El punta uruguaià ha revelat que el vestidor blaugrana té fe cega en la remuntada. "És el partit que tenim tots ganes de jugar des de fa diversos dies. Nosaltres som els primers a voler entrar en la història", ha indicat.

Encara que cap equip ha remuntat mai un 4-0 en competició europea, Luis Suárez ha apuntat que si algú pot aconseguir-ho "aquest és el Barça".

"És un bonic desafiament intentar capgirar un resultat que mai es va donar. Al futbol res és impossible i estic convençut que es pot, per tot en el seu temps, amb la nostra filosofia de joc i manejant bé el partit", ha insistit.

Això sí, el davanter blaugrana creu que, per aconseguir la gesta, serà imprescindible que el Camp Nou rugeixi "des de l'escalfament". També la presència a l'onze d'Andrés Iniesta, a qui Luis Enrique ha anat dosificant en els últims partits pensant en el partit contra el conjunt parisenc.

"Tots sabem la qualitat d'Andrés i la tranquil·litat que ens genera tenir-lo en el camp, ja que és un dels millors centrecampistes de l'actualitat", ha comentat al respecte.

Finalment, Luis Suárez ha restat importància al fet que l'equip d'Unai Emery hagi assajat la possible tanda de penals. "El tema dels penals és una anècdota més, perquè no és el mateix xutar en un entrenament amb 8 o 9 companys rient que fer-ho davant 100.000 persones al Camp Nou", ha sentenciat.