El Reial Madrid es va classificar per als play-off de quarts de final de l'Eurolliga després d'aconseguir vèncer per trenta punts (98-68) l'Estrella Roja de Belgrad.

Amb l'equip blanc hi ha també dos equips més classificats, que són el CSKA de Moscou, amb qui comparteix el lideratge, i el conjunt de l'Olimpiacos grec. El Baskonia es troba ben posicionat al cinquè lloc i la setmana vinent haurà de rebre el CSKA. En canvi, el Barça està obligat a guanyar els 5 partits que falten per mantenir-se amb possibilitats de classificació. En el seu proper matx es desplaçarà a la pista del Darussafa turc, que és un altre equip que lluita per evitar despenjar-se. El Barça és actualment onzè amb 10 triomfs, a tres de l'Anadolu Efes que és situat en la vuitena plaça.

Ahir el Madrid va sortir fort i molt endollat des de l'inici, amb un 38-24 a la fi del primer quart. Al descens, la seva diferència es va incrementar fins a un 63-44, i en els dos darrers quarts va davallar més la seva eficàcia anotadora.

En una aportació molt coral, els màxims anotadors locals eren Maciulis (12), Jeffery Taylor (12), Ayón (12), Llull (11), Hunter (11) i Anthony Randolph (11)