El Barça Lassa va classificar-se per als quarts de final de la lliga de campions d'handbol després de guanyar el Wisla Plock polonès (36-28) al Palau Blaugrana.

Els barcelonins van mostrar la seva superioritat sobretot a l'inici de la represa, amb un parcial de 10-2 els primers quinze minuts, que van sentenciar el partit. L'equip polonès va plantar cara a la primera meitat gràcies al plantejament del seu entrenador, que va proposar un ritme lent amb una defensa sis-zero. Els blaugrana no van poder encarrilar el partit els primers minuts i al descans tan sols dominaven per 17-15.

A la represa, però, el Barça Lassa va sentenciar. Un parcial de 10-2 els primers quinze minuts va encarrilar el partit i la classificació directa per als quarts de final de la lliga de campions. El Wisla Plock, amb aquesta derrota, va quedar eliminat.