El davanter argentí de la Juventus, Paulo Dybala, va considerar que el seu equip no és inferior als favorits per guanyar la Lliga de Campions, com el Barcelona, el Madrid o el Bayern Munic, i que "en alguns aspectes" fins i tot és superior.

Dybala va reconèixer que tota la plantilla del Juventus està determinada per guanyar la Lliga de Campions en aquesta temporada, en la roda de premsa prèvia al duel de tornada dels vuitens de final contra el Porto.

"Des que ha començat la Lliga de Campions estem al mateix nivell que el Barça, el Reial Madrid o el Bayern Munic, si passem de ronda demà estarem com ells", va dir el davanter argentí.

"Hem guanyat l'anada de les semifinals de la Copa Itàlia, som primers en el campionat, en alguns aspectes fins i tot som superiors", ha afegit.

Preguntat sobre l'eventualitat de guanyar la Champions en aquesta campanya, Dybala va considerar somrient que seria una "bogeria" considerada la seva edat i el fet que només porta dos anys en el club torinès.

També va subratllar que la victòria aconseguida en l'últim minut contra el Milan el 10 de març a la Sèrie A italiana (Primera Divisió) permet ara a la Juventus arribar amb gran confiança al duel de demà.

"El partit contra el Milan ens dóna confiança. Vam merèixer la victòria, vam fer un gran partit i vam haver d'esperar fins a l'últim minut però, per com vam guanyar, vam arribar amb més confiança al pròxim partit", ha destacat.

En aquesta trobada, el davanter del Juventus va marcar el penal decisiu en el minut 97, signant el definitiu 2-1.

"Crec que era la pilota més important de la meva carrera perquè hi havia moltes coses en joc. Pel que va passar a la Supercopa de Doha (va fallar en la tanda de penals), perquè era l'últim minut, perquè anàvem 1-1", va explicar , comentant aquesta acció.

Dybala es va referir a més a la remuntada del Barcelona de la setmana passada contra el París Saint Germain, en la qual el club "blaugrana" va guanyar 6-1 després de perdre 0-4 en l'anada.

"El que va fer el Barcelona diu que sempre s'ha de tenir confiança, encara que quan tens els jugadors amb què compten ells, tot és més fàcil", va afirmar.