El Girona ja té onze punts d'avantatge respecte del tercer classificat de la lliga, un Cadis que serà el seu proper rival després de l'empat entre el Getafe i el Tenerife del darrer partit del dia. Els homes de Machín van guanyar a Reus (1-2) un partit que dominaven amb claredat per 0-2 amb anotacions de Portu i Sandaza, aquest un quart d'hora abans del final. Al minut 88, Querol va reduir la distància per als del Baix Camp, que ja jugaven amb un home més per expulsió del visitant Alcaraz. A més, al descompte, el Reus va disposar d'un penal a favor, però Édgar Hernández va enviar la pilota massa alta.

També va obtenir un bon resultat el Gimnàstic de Tarragona (2-2) al camp del Sevilla Atlètic. Delgado va avançar els catalans i, en el tram final, Emana va empatar després que Ivi hagués marcat dos gols per als andalusos. El Nàstic és tres punts damunt del descens.