L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va admetre després del partit que al seu equip li havia «costat des del principi» jugar contra el Deportivo i va assegurar que aquesta ensopegada provocarà que l'equip s'aferri «als enfrontaments directes» entre ells, el Madrid i el Sevilla per tal d'intentar guanyar la lliga.

L'asturià va admetre que «prevèiem un partit difícil per tot allò que l'ha envoltat, tot i que un estat d'eufòria sempre és millor que no pas un de pessimisme. He vist l'equip conscienciat per tal de poder-ho superar».

D'aquesta manera, va avançar que «no hi haurà cap partit fàcil des d'ara, ja que els de sota solen guanyar més punts que en jornades anteriors i a això ens aferrem, a que tenim enfrontaments directes i que hem de fer un bon final de temporada».

Per la seva banda, Luis Suárez, l'autor del gol barcelonista, va mostrar-se autocrític i va reconèixer que «hem regalat molts minuts en la primera part i ells ho han aprofitat per crear oportunitats. Han empès molt». Suárez era de l'opinió que «no ens ha passat factura el partit davant del PSG. Hem descansat i ens hem recuperat bé», i va valorar la feina dels jugadors del Deportivo, que «han estat competitius».