Molt bon partit de les jugadores d'Eloi Martínez davant el tercer classificat de la categoria i aspirant al retorn a la lliga estatal de Primera Divisió. Les manresanes van saber controlar el ritme del matx sense caure en precipitacions, tot i que les visitants van portar sempre avantatge en el marcador fins a 1' 17'' abans del final del matx, quan Ainhoa César va empatar a cinc gols; semblava que la proesa era possible, però no va ser així.

Tot i ser dominat per les locals, el primer quart va acabar 0 a 2; en el segon va haver-hi intercanvi de gols fins al 2 a 4 del descans. A l'inici del tercer quart, un penal errat no va permetre a les locals acostar-se en el marcador, i van acabar el parcial amb la mateixa diferència de dos gols (3-5). Els darrers vuit minuts, les manresanes van tenir la victòria a tocar, però després d'empatar a cinc gols, el Badia va fer el sisè; dos atacs manresans van quedar sense premi i les vallesanes van sentenciar amb el 5 a 7 que va ser el resultat definitiu.