El colombià Fernando Gaviria (Quick Step) va guanyar el duel contra Peter Sagan per imposar-se en la 6a etapa de la Tirrè-Adriàtic disputada entre Ascoli Piceno i Civitanova Marche, de 168 km, en què el colombià Nairo Quintana (Movistar) va mantenir sense problemes el mallot blau.

Una victòria important i significativa per a Gaviria, de 22 anys, que va fer honor al seu sobrenom de Míssil de la Cella (Antioquia), en un esprint colze a colze amb el doble campió del món, l'eslovac Peter Sagan. El tercer lloc va ser per al belga Jasper Stuyvens (Trek), en una jornada que es va ajustar al guió previst d'arribada massiva. Quintana no va passar dificultats per mantenir el mallot de líder i, amb només una prova pendent, està a punt d'adjudicar-se la cursa dels dos mars per segon cop en tres anys.