Encara cuegen dos dels darrers partits disputats pel Barça i el Reial Madrid, a la Lliga de Campions i a la lliga, respectivament. Els dos rivals dels grans de l'estat espanyol, el París Saint-Germain i el Betis, han protestat davant de la UEFA i de la federació espanyola, respectivament, pels arbitratges de l'alemany Deniz Aytekin i del valencià Mateu Lahoz. Evidentment, les seves protestes es perdran en un calaix, però almenys en queda constància.

Accions europees

Pel que fa al partit del Camp Nou, el PSG ha reclamat, per ordre cronològic, un presumpte penal per mans de Mascherano, una segona targeta a Piqué, la pena màxima de Meunier a Neymar, una agressió del mateix brasiler, dos penals provocats per Suárez, dels quals se'n va assenyalar un, unes mans a dins de l'àrea de Gerard Piqué i un penal de Mascherano a Di María quan aquest encarava Ter Stegen. A més, hi ha dues jugades més a les quals fonts properes a la UEFA no han tingut accés.

Aquesta queixa dels francesos ha estat sustentada en l'opinió d'alguns col·legiats internacionals consultats i també al ressò que se'n van fer mitjans de comunicació europeus. El que sí que sembla segur és que Aytekin, que no es troba a l'elit europea i que va assenyalar el partit per la claredat del resultat de l'anada, no dirigirà més a la Champions enguany.

Greuges verd-i-blancs

Per la seva banda, el Betis també ha protestat, en aquesta oportunitat al Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Espanyola de Futbol, per l'arbitratge de Mateu Lahoz en el duel entre el Reial Madrid i els andalusos de diumenge passat. L'equip verd-i-blanc reclama que calia haver expulsat el porter Keylor Navas per la falta comesa sobre Brasanac al minut 20 de partit. A més, el president de l'entitat andalusa, Ángel Haro, va contactar amb el president del comitè arbitral, Victoriano Sánchez Arminio, per fer-li conèixer el malestar existent al club per l'arbitratge de la darrera setmana i també el d'altres jornades.