Del benjamí C del CE Manresa al benjamí A de l'Espanyol a la màxima categoria, la Preferent. Aquest és el canvi que farà Àlex Corbalán Alamillo l'estiu que ve, el més important en la seva curta trajectòria esportiva. Aquest sallentí de 9 anys, fets el dia 8 de març, i estudiant de 3r de primària a l'escola Torres Amat de Sallent, farà el salt en finalitzar l'actual temporada.

L'Àlex, com se'l coneix dins l'equip manresà, ocupa la posició de central, i porta el dorsal 3 a l'esquena. Via federació, i a través de Toni Velamazán, coordinador de futbol 7 de l'Espanyol, va ser convocat per fer unes sessions d'entrenament, al final de les quals ja se li va comunicar l'interès del club de Cornellà-el Prat: «ho van comunicar als meus pares i jo de seguida vaig dir que sí». El central benjamí del CE Manresa ja havia rebut alguna altra proposta d'algun equip de la comarca per jugar en una categoria superior, però, l'Àlex no va voler marxar. Ara qui ha trucat a la porta és un dels clubs referents del futbol base català, l'Espanyol.

David Corbalán, pare de l'Àlex, admet que «és un premi que cal gaudir, estiguem un o dos anys o els que siguin, però, cal aprofitar l'oportunitat que ens donen i treure el màxim profit d'aquesta experiència».

L'Àlex va iniciar-se al Sallent, on va jugar el seu primer any de prebenjamí. Va ser fitxat pel CE Manresa, on haurà estat dues temporades, una de prebenjamí i una de benjamí, sota la tutela dels seus entrenadors, Agustí Casanovas i Roger Escamilla. Com qualsevol jugador de la seva edat, té molts referents dins del món del futbol, malgrat que no dubta gaire a l'hora de destacar dos jugadors blanc-i-blaus: «m'agraden sobretot José Antonio Reyes i Caicedo. Aquest últim el vaig veure mentre feia les proves, però no vaig poder parlar amb ell». Pel que fa als equips, l'Àlex ho té clar: «el Sallent, el CE Manresa i ara l'Espanyol. Altres també, però me'ls guardo».

Àlex Corbalán Alamillo, el 3 del Benjamí C farà el salt de Segona Divisió benjamí a Preferent, del CE Manresa a l'Espanyol.«M'ho estic passat molt bé amb el CE Manresa. He fet bons amics, incloent-hi jugadors d'equips rivals, i els seguiré tenint. Són els que més trobaré a faltar, juntament amb els meus entrenadors. Els desitjo molta sort, i segur que ens tornarem a trobar».