El Sevilla de Jorge Sampaoli, que va acabar expulsat ahir, va perdre una gran oportunitat per accedir a quarts de final de la Lliga de Campions en ser derrotat per un Leicester que tres setmanes enrere, amb Ranieri a la banqueta, va estar a punt de ser apallissat, va salvar-se amb un 2-1 i ahir, amb Craig Shakespeare a la banqueta, va completar la metamorfosi que ha experimentat en els darrers partits i va accedir a l'avantpenúltima ronda continental.

I no semblava que la cosa acabés així quan Ben Yedder va posar a prova Schmeichel a l'inici del partit. Però els sevillans van perdre l'avantatge en una falta lateral llançada per Albrighton i rematada pel central Morgan amb el genoll. Des d'aquest moment, el Leicester va posar l'autocar davant de la porteria. Escudero va enviar una pilota al travessar a la represa, però tot seguit Albrighton va anotar el segon gol.

El Sevilla es va llançar a l'atac. Nasri es va autoexpulsar després d'enganxar-se amb Vardy, però els andalusos haurien pogut dur el partit a la pròrroga. Schmeichel va fer penal a Vitolo, però llavors va aturar el llançament de Nzonzi. Sampaoli va perdre els nervis i va deixar la banqueta i el Leicester no només va resistir, sinó que Rico va evitar el tercer, de Vardy.