Torna aquest cap de setmana l'OK Lliga d'hoquei sobre patins després d'una altra parada, aquesta vegada per les competicions europees, amb la visita del líder Barcelona a la pista de l'Alcobendas, el cuer de la competició.

Els de Muñoz, després d'obtenir el passaport per a la fase final de la Lliga Europea, intentaran mantenir el seu avantatge de sis punts sobre Reus i Vic, en una pista on els madrilenys tenen una nova oportunitat per evitar l'últim lloc i mantenir les esperances de salvació, per ara a quatre punts de distància.

El Reus s'enfrontarà a domicili al Manlleu, el penúltim de la taula, mentre que el Vic es veurà les cares amb el Noia Freixenet, en el partit que tancarà la jornada diumenge a Sant Sadurní d'Anoia, on els locals volen mantenir la zona tranquil·la de la classificació i continuar aspirant a llocs europeus.

El Liceo, en la dolguda Igualada després de caure eliminada en la CERS, i el Voltregà, a casa contra el Lleida, seguiran la seva lluita particular per endur-se el quart lloc.

OK Lliga, jornada 21:

Dissabte, 18 de març:

Reicomsa Alcobendas-FC Barcelona Lassa 17:00 hores.

Citylift Girona-Lloret 20:00

Caldes Làser-Moritz Vendrell 20:00

Voltregà-ICG Lleida 20:00

Enrile Alcoi-Vilafranca 20:15

Manlleu-Reus Deportiu 20:30

Igualada Calaf-Liceo 20:30

Diumenge, 19 de març:

Noia Freixenet-Vic 18:05