Dos partits interessants per als tres equips de casa nostra que juguen al grup 4 de Segona Catalana. Ja avui, el Gironella buscarà, al camp del San Lorenzo de Terrassa, tres punts que donarien una empenta per allunyar-se gairebé de forma definitiva de la part més compromesa de la classificació. El rival gironellenc se situa ara mateix en posició de descens.

Diumenge a la tarda (16.30 h) es jugarà el derbi intercomarcal entre el Berga i el Sallent, dos equips separats per tres punts a favor dels berguedans, però encara amb pretensions d'escalar posicions malgrat que tenen molt allunyats els conjunts capdavanters; això, sense oblidar que ni Berga ni Sallent tenen confirmada la permanència, encara.

En el grup 5, el Solsona, que només ha guanyat un dels darrers cinc partits, vol recuperar les bones sensacions, demà, davant el Cervera, a casa (16 h); els solsonins són ara tercers, però tenen el Tàrrega, que és segon, només tres punts al davant i el líder, set. En el mateix grup, un Organyà a l'alça visita demà un Palau Anglesola de la part baixa (17 h).

I en el grup 3, el Martorell juga avui a Sant Boi davant el cuer Ciutat Cooperativa (17.15 h) amb l'estrena de Pablo Becerril a la banqueta; el Montserrat Igualada serà demà al Gornal (12 h), i el San Mauro rep també demà l'At. Vilafranca (17 h).