Encara no és matemàtic però l'accés del Barça Lassa als play-off de l'Eurolliga es pot donar ja per ben descartat després d'un nou paper galdós dels blaugrana en la seva visita al Darussafaka. Amb un parcial de 32-9 al segon quart, els de David Blatt van aconseguir un marge de 19 punts al descans que els homes de Bartzokas ja no van poder recuperar, tot i apropar-se amb 54-47 (min 32). Però aquest Barça no té caràcter ni confiança en les seves possibilitats.

Per la seva part, el Baskonia va derrotar l'actual campió, el CSKA de Moscou (79-78), i té més a prop la classificació entre els 8 millors.

El València cau a l'Eurocup

Rafa Martínez (22 punts) i Oriola (12) no van aconseguir impedir que el Hapoel Jerusalem guanyés per 79-66 i forcés el tercer partit en la semifinal de l'Eurocup i que es jugarà, dimecres, a València. Ja és a la final l'Unicaja, que va derrotar el Lokomotiv Kuban (74-63) amb Nedovic (21) de destacat.