Un altre membre del club del Tourmalet, el Liceo de la Corunya, serà el rival aquest vespre de l'Igualada Calaf Grup a l'OK Lliga. Després d'haver de girar full de l'eliminació a la Copa Cers el cap de setmana passat davant el Viareggio, que d'altra banda ha de servir d'experiència per a futurs compromisos, els igualadins tenen avui un nou compromís de pes a Les Comes.

El conjunt anoienc vol demostrar, davant els gallecs, que qualsevol rival és possible de batre. Així s'ho han proposat els jugadors igualadins en una intensa setmana de treball. Els de Ferran López han treballat per mantenir el nivell de confiança i la feina col·lectiva, sobretot els conceptes de defensa i les sortides a la contra. El Liceo de la Corunya té grans individualitats, però com a conjunt funciona també molt bé malgrat que sol concedir accions de contracop. Aquest clàssic de l'hoquei estatal es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Ángel Tavera Bellido.

Després de vint jornades jugades (en queden deu), el Lideo de la Corunya és quart, però lluny del líder Barça Lassa. L'Igualada Calaf Grup és cinquè per la cua amb 19 punts, un més que el Vilafranca, que marca la permanència.