El Barcelona va superar al València en el Camp Nou (4-2) i va sumar tres punts claus per seguir lluitant per la Lliga, en un duel que va resoldre Lionel Messi després de la represa i un altre d'André Gomes en el 89 que va acabar amb les esperances dels visitants que va arribar al descans amb un empat a dos.

Després d'un primer temps boig, on es va avançar el València amb un gol de Mangala (min.29), els blaugrana van donar la volta al marcador amb les dianes de Luis Suárez (min. 34) i Leo Messi (min. 45), aquest últim de penal, i va igualar Munir en l'afegit. A la represa, el Barça va aconseguir endur-se els tres punts.

El València, que va jugar amb un jugador menys per l'expulsió de Mangala a un minut del descans, no va poder frenar la insistència ofensiva del Barça, que es va endur el duel amb una diana de Messi (min. 53) i un altra d'André Gomes, en l'últim minut, i així va quedar sentenciat el partit.

Amb aquesta victòria, el Barça segueix a dos punts del Reial Madrid, a l'espera del partit ajornat dels blancs contra el Celta a Balaídos.