L'Avià va fer una important passa enrere en les seves aspiracions de quedar-se un any més a Primera Catalana després de caure derrotat a casa contra un Tona que ara ja l'avança de quatre punts a la classificació. L'equip de Xavi Díaz va pagar el fet d'haver rebut un gol a l'inici de cada meitat i es va enfonsar en el tram final, que va afrontar amb deu jugadors per l'expulsió amb vermella directa de Toni.

Des del primer moment, el Tona es va mostrar superior i ja va avisar al minut 8, quan Youssef va disparar arran de pal. Només dos minuts després, el visitant Ferran va aprofitar un mal rebuig de la rereguarda local per avançar els osonencs en el marcador. Les coses haurien pogut canviar al minut 20, però la col·legiada va anul·lar un gol per fora de joc posicional d'un davanter local. Claret hauria pogut empatar poc després, però el seu xut es va escapar de poc damunt del travesser.

Els locals desapareixen

La segona part de l'Avià va ser descoratjadora i no va semblar en cap moment que es pogués endur el partit. A més, al cap de sis minuts va rebre el 0-2 en una escapada per la banda esquerra d'Adrià, que va xutar, la pilota va picar als peus de Gigi i va despistar completament Sergi. A sobre, al minut 25 va ser expulsat Toni amb targeta vermella directa i en l'acció pràcticament posterior, en una altra contra del Tona, va arribar el tercer gol, aconseguit novament per Ferran, l'autor del primer. Els darrers vint minuts ja gairebé van sobrar, amb un Tona que contenia els atacs locals sense problemes i que buscava algun altre contraatac amb èxit.

Després del partit, en declaracions al compte de Twitter @EntreRivals, el tècnic, Xavi Díaz, va manifestar que «tenim greus problemes en la davantera i estem mirant el mercat per veure si podem portar aire fresc a l'equip». Tot i la pèssima situació, segons ell «no llancem la tovallola».