L'Igualada Calaf Grup torna a acostar-se a la zona de descens després de caure per quart partit consecutiu a la lliga. La bona notícia és que s'ha acabat el seu particular Tourmalet, que l'ha dut a jugar contra els quatre primers classificats de manera consecutiva, la qual cosa significa que el calendari s'aplana significativament d'ara i fins al final. El pitjor és que el proper partit serà contra un altre adversari perillós, el Moritz Vendrell, i que el penúltim classificat, el Manlleu, és només dos punts darrere i amb símptomes de recuperació, com va quedar clar amb l'empat de la jornada d'ahir contra el Reus.

El duel contra el Liceo no va començar bé i trenta segons després de la botzina inicial els gallecs ja tenien un gol a favor, després de l'acció protagonitzada per l'asturià Toni Pérez.

De fet, els homes de Ferran López no van entrar en el partit fins gairebé al minut 10, quan Sergi Pla va assistir perquè l'argentí Emanuel García empatés el duel.

Carballeira decideix

Semblava que les coses es podien calmar, però no va ser així. En només tres minuts, César Carballeira va batre dues vegades Elagi Deitg i donava un avantatge als visitants amb el qual van arribar al descans. En el segon període, l'Igualada no combinava bé, tot i la bona actuació de Roger Bars i els xuts amb intenció de Vives. Els arlequinats, però, no van poder marcar per la bona actuació de Xavier Mailán i va ser Marc Coy qui va aprofitar un llançament de penal per anotar l'1-4. Com a mínim, dos minuts abans del final, Emanuel García treia partit d'una falta directa per anotar un bonic gol que no servia ni tan sols per acostar-se gaire al rival. El joc igualadí no va ser tan bo com en trams contra el Barça o el Viareggio, i això preocupa l'afició.

El tècnic, Ferran López, va explicar que «som el que som i tenim el que tenim, i amb això hem de remar. Avui no ha estat un partit brillant, com altres, però tampoc no ha estat dolent, ja que davant teníem un dels millors equips de la lliga». Això sí, «com que treballo i faig treballar la gent, puc dormir tranquil».