El Manresa FS va perdre per la mínima el seu partit avançat davant del Catgas Energia B (4-5). Els jugadors locals van pagar car els seus errors defensius i, juntament amb la falta d'encert, van patir una nova derrota.

Els manresans van saltar damunt la pista amb un ritme lent enfront d'un Catgas B que, amb una forta pressió, va passar per damunt dels bagencs. Els visitants van avançar-se amb dos gols consecutius. Just abans del descans i després d'una jugada aïllada, el local Asís transformava un doble penal per retallar diferències, 1-2. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la represa els locals van sortir amb més empenta, però, tot i això, van encaixar l'1-3. El Manresa no trobava solucions, però després d'una molt bona jugada col·lectiva posava el 2-3 al marcador.

Aquest gol va revifar els manresans, tot i que de nou una errada defensiva va provocar que el Catgas sentenciés el partit amb dos gols més. Els locals van sortir amb el sistema de porter jugador i van poder maquillar el marcador fins al definitiu 4-5.