Quan una setmana més la decepció s´apoderava dels aficionats que segueixen el Manresa, una genialitat del francès Samy dins de l´àrea, l'ha culminat l´argentí Leandro, aconseguint l´1 a 0, que donava tres punts d´or a un conjunt manresà que, per perseverança, sobretot a la segona part, ha mesrescut emportar-se els tres punts en joc davant una Fundació Hermes que s'ha mostrat molt més conservadora.

Els dos equips es jugaven tres punts d´or i la veritat, malgrat que el joc no ha estat brillant, això ha quedat palès sobre el terreny de joc amb un joc defensiu molt ordenat i poques concessions als davanters contraris. Fins i tot a la represa, l´equip de Montgat ha donat la sensació de conformar-se amb un punt.

A la primera part, el jocha estatva ser més aviat ranci, amb poques aproximacions clares de gol. Al minut 4, Lluís Clop ho ha provat pel Manresa però la seva volea l'ha aturat el porter visitant Yanca. Els manresans intentaven portar la iniciativa, però la Fundació Hermes equilibrava el joc amb una bona col·locació sobre el camp. Al minut 19, Brian, molt actiu a la banda esquerra, ha reclamat un penal del seu defensor, Cifu, però el col·legiat, que estava molt a prop, no ha xiulat la possible infracció dins de l´àrea.

A mida que passaven els minuts, els d´Albert Garcia intensificaven el seu domini, però això també facilitava alguna sortida en contracop dels visitants. En una d´aquestes accions, Roman ha estat al cas per tallar una bona passada d´Anás cap a Ivan al minut 29. El Manresa, malgrat jugar molta estona al camp de la Fundació Hermes, tenia força dificultats per crear perill i la seva referència ofensiva, Sam Margetts, passava força inadvertida. Abans del descans, Lucho ho ha provat amb un xut llunyà que ha aturat Yanca.

A la represa, Albert Garcia ha donat entrada a Samy i Jhonny. El partit s'ha mogut força i cada cop el Manresa buscava amb més insistència la porteria de Yanca davant una Fundació Hermes més tancada. Solernou, aavui com a lateral esquerra, ha fet un xut llunyà al minut 51, però s'ha obert massa i no ha trobat els tres pals. Brian també ho ha intentat amb una volea després de rebre de Lluís Clop (min 53). A minut 58, Roger Herms, tot sol dins de l´àrea, ha fet una rematada de cap a una centrada d´Alejandro però ha topat en un defensa (min 58). Al minut 66, Joshua ha llançat una falta massa centrada i al 73, Lucho n'ha enviat una altra a fora per ben poc. Els visitants arribaven en comptagotes als dominis de Roman. Al 76, Leandro va fer una bona assistència a Samy, però aquest no ha pogut superar el porter. I amb el temps pràcticament exhaurit, i amb els mateixos protagonistes, arribaria el deliri local.