El Sevilla, un dels grans animadors de la lliga fins ara, es va acomiadar ahir de manera virtual de les possibilitats de lluitar pel títol i, a més, se li complica la tercera posició, que dóna accés directe a la Lliga de Campions. Els homes de Jorge Sampaoli, en hores baixes després de dos empats seguits i de l'eliminació a mans del Leicester en la màxima competició europea, van caure amb claredat al Calderón davant d'un Atlètic en bona forma i que se li acosta.

Els matalassers van començar de manera potent, posant pressió damunt de la porteria de Rico, tot i que no va disposar de gaires oportunitats. Es va haver d'esperar al minut 36 per avançar-se, just quan semblava que el Sevilla s'havia estabilitzat. Va ser al minut 36 quan Godín va rematar de cap una falta llançada per Griezmann.

Canvi inútil de sistema

Sampaoli va capgirar l'equip a la represa, fent entrar Jovetic per Lenglet, un davanter per un defensa, però els andalusos no trobaven el camí i van permetre que la connexió entre Griezmann i Gameiro funcionés. Va ser el primer qui va aprofitar una falta directa per clavar-la a l'escaire de la porteria de Rico. Amb el duel ja sentenciat, l'Atlètic va seguir atacant i Koke, un quart d'hora abans del final, va treure partit d'un rebuig i d'una passada de Juanfran per assegurar que el gol averatge cau de la banda madrilenya. Tot i que Correa va marcar el gol dels andalusos en treure partit d'un contraatac, la derrota era incontestable i el Sevilla no va poder ni marcar el segon gol de cara a un empat a final de lliga.