El Petró Pintó Asfe va obtenir una important victòria a la pista del CB Morell que li permet mantenir-se a la zona alta de la categoria. El partit va ser molt anivellat però les fruitosenques van saber mantenir el cap fred al darrer quart, just en el moment en què el conjunt tarragoní s'avançava per primera vegada en el marcador (45-44). A partir de llavors, la gran defensa i l'eficàcia que l'equip va tenir des de la línia dels 4,60 van assegurar la victòria per a les de Sant Fruitós.

Tal com indica el resultat final el partit va ser molt anivellat amb diferències curtes per a les dues bandes (la màxima de les de Josep Riera van ser sis punts i la del conjunt local, un). El conjunt bagenc va saber superar l'hàndicap d'afrontar el partit amb només vuit jugadores disponibles degut a les nombroses baixes que tenia.

El proper cap de setmana el conjunt bagenc rebrà la visita del CB Prat, equip que en aquests moments és a la zona mitja de la classificació amb 11 victòries, tres menys que el Petro Pintó.