El capità de la selecció espanyola i del Reial Madrid, Sergio Ramos, ha fet broma avui amb les enganxades que acostuma a protagonitzar amb el barcelonista Gerard Piqué, i ha admès que a tots dos els "agrada el morbo" i llançar-se "de tant en tant alguna pedreta", però ha dit que es faran "una abraçada" en veure's a "la Roja".

Ramos ha comentat, en arribar a la concentració de la selecció espanyola, la relació que manté amb Piqué: "No et negaré que ens agrada el morbo, ens hem acostumat a tirar-nos de tant en tant alguna pedreta però ens ho agafem sense cap tipus de maldat, superesportiu tot".

"Són coses com quan jugues a futbol en el terreny de joc, el que va passar amb Aduriz i Raúl García, que acaba el partit encaixes les mans i res. És part de l'enfrontament que hi ha entre Barcelona i Reial Madrid. No canviarà, ni treu que ara ens farem una abraçada", ha assegurat.

El capità ha enfocat el partit contra Israel, que Espanya juga divendres que ve a Gijón, com el més important dels dos pròxims que disputarà la selecció, pel caràcter amistós del partit contra França.

"Tenim un partit molt bonic i estic amb ganes de seguir jugant bé al futbol amb la selecció. Tant de bo pugui seguir aquesta ratxa golejadora en una ciutat com Gijón que em porta bons records perquè és on vaig complir cent partits i vaig tenir l'oportunitat de marcar gol", ha recordat.