La darrera jornada abans de l'aturada pels compromisos de les seleccions va ser positiva per a l'Sporting de Gijón de Rubi, que va aconseguir una victòria que l'acosta als equips que té davant a la classificació, ja que el Leganés i el Màlaga es van treure punts entre ells i el Deportivo va caure en el derbi gallec davant del Celta.

Al Molinón, els asturians van haver de remuntar, ja que el central islandès Ingason va avançar el Granada en el marcador. Tot seguit, però, va empatar el davanter ivorià Lacina Traoré i, quatre minuts més tard, el central Babin feia el 2-1. Carmona va sentenciar l'enfrontament en set minuts de bogeria (del 60 al 67) i Traoré va fallar un penal i tot.

Al migdia, el Leganés i el Màlaga van empatar sense gols un duel en què els andalusos van merèixer més i els madrilenys queden ara cinc punts damunt dels asturians. Un punt més amunt hi ha el Deportivo, que va perdre el seu primer partit amb Pepe Mel a la banqueta i veu com marxa l'efecte del triomf sobre el Barça. El gol de Iago Aspas va donar la victòria final al Celta.