El pilot espanyol Fernando Alonso (McLaren) ha assegurat que intentarà fer-ho "tan bé com sigui possible" a Melbourne, en el Gran Premi d'Austràlia que obre aquest cap de setmana el Mundial de Fórmula 1 del 2017, en el qual actualment compta amb el seu MCL32 en una cursa que augura "difícil" atesa la falta de temps per poder implementar en el cotxe la "dura" feina de l'equip després d'uns tests infructuosos.

"Després de dues setmanes difícils de tests estem preparats per afrontar un cap de setmana difícil a Melbourne. Ho farem tan bé com sigui possible amb el que tenim i hi ha molta feina dura i col·laboració dins l'equip", ha assenyalat en declaracions facilitades per l'equip.

En aquest sentit, ha comentat que "la falta de temps" abans de la primera cursa comporta tenir "menys opcions de fer grans canvis". "El primer pas serà treballar en la fiabilitat abans que puguem fer alguna conjectura o predicció quant al rendiment, i intentarem gaudir del cap de setmana tant com és pugui", ha manifestat.