El Barça visita demà la pista del Reial Madrid (21:00 hores) i sense miracle que pugui mantenir l'equip blaugrana en l'Eurolliga, ja que ni tan sols li serviria una victòria per mantenir viva l'esperança de somiar amb la fase final.

Davant d'aquest panorama en el qual el Barcelona té tan pocs arguments a favor seu i que en depenguin, l'equip Georgios Bartzokas viatja a Madrid, on fa uns dies va caure en l'ACB per una cistella guanyadora en l'últim instant de Llull (76-75).

Posteriorment a l'ensopegada a la pista madrilenya, va perdre gairebé totes les seves opcions de l'Eurolliga a la pista del Darussafaka (67-56) en una nova mostra de la falta de consistència de l'equip català. Aquest cap de setmana, a la pista del Joventut, el Barcelona es va rescabalar de tants mals resultats amb una victòria contundent per 56-76.

Al Barcelona li queda el consol aquesta temporada d'haver guanyat dues vegades al Madrid, en la semifinal de la Supercopa (93-99) i en el partit de la primera volta de l'ACB (85-75).

Però, com que ha estat la tònica de tota la temporada a l'equip català, després d'un gran resultat contra el Madrid li ha passat l'hecatombe. Va arribar a la final de la Supercopa, en què va perdre estrepitosament contra el Gran Canària (79-59), i després de la victòria a la Lliga, va fer un dels molts ridículs patits aquest curs, perquè en l'Eurolliga els madridistes van guanyar al Palau per 63-103.

Ara al Barça, que molt probablement saltarà a la pista del Madrid sense cap tipus de pressió, se li presenta demà un partit en el qual hauria d'afrontar amb esperit guanyador però amb poques creences, ja que ni la victòria el podria ajudar, a causa de la dependència amb altres partits, com el d'aquesta nit que juga l'Anadolu Efes Istanbul,

El Barça necessitarà molt més que l'encert que va mostrar diumenge passat el finlandès Petteri Koponen, que va fer un segon partit en l'ACB amb un 100% d'encert anotador. Un partit més, Doellman seguirà de baixa i són dubtes Faverani i Eriksson, aquest últim amb molèsties al turmell.

Si la sort és de part blaugrana aquesta jornada, divendres tindrà un altre plat, amb la visita al Palau de l'Estrella Roja, mentre que tancarà una nova setmana boja de partits europeus i nacionals amb un de l'ACB, contra l'Andorra, també a la pista barcelonista.