El Manresa RC va patir la primera derrota de Primera Catalana aquesta temporada al camp de la Teixonera contra un difícil FC Barcelona Rugby B. Als bagencs els va costar engegar en el primer temps i els barcelonins van aprofitar per a fer els primers assaigs.

Després d'un primer temps amb diverses fases i cops per les dues bandes, s'arribava al descans amb un marcador de 20-12 favorable als locals gràcies a l'encert a pals del conjunt barceloní.

Durant el segon temps, el conjunt del Bages va plantar una molt bona defensa, i el partit va arribar a un punt de molta igualtat en el joc, amb els dos equips esforçant-se en defensa i intentant aprofitar les possessions per fer mal sobre el rival sense èxit. Després de diversos minuts de joc on la intensitat augmentava i els nervis es feien patents, el conjunt local aprofitava un cop de càstig per aconseguir 3 punts que els donaven aire per afrontar amb més garanties el final del partit. (23-17).

Tot i l'intent final del Manresa per aconseguir la victòria, una bona defensa del FC Barcelona Rugby evitava que el marcador es tornés a moure,i provocava així la primera derrota dels bagencs en aquesta Primera Catalana per 23 a 17.

Cap de setmana de derrotes

El Sènior B del Manresa també va perdre a Igualada contra l'Anoia RC (64-20) i l'equip femení va caure 112 a 0 davant l'Hospitalet. Per últim, l'equip sub14 va perdre 19-60 contra els Crancs de Vic.