Anna Noguera, corredora del CA Igualada, es va proclamar campiona de Catalunya de duatló de carretera en la 22a edició del Duatló de la Garrotxa, a Castellfollit de la Roca. La prova d'enguany va ser la que va reunir més duatletes, amb 368.

Els participants havien de fer una cursa a peu de 5 quilòmetres, un tram de 20 quilòmetres en bicileta i, per acabar, 2,5 quilòmetres més a peu. El tram de ciclisme, amb un circuit força exigent, va marcar les principals diferències entre els participants.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Nan Oliveras (TGCBINN) i Anna Noguera (CA Igualada). A més, el CAI Triatló Petromiralles va aconseguir una excel·lent primera posició per clubs femenina (Anna Noguera 1a, Aïda Solà 11a i Anna Planas 15a), mentre que en categoria masculina va ser 31è (Marc Medel va ser 119è, Jordi José, 151è, i Marc Serna, 172è).