El pilot pierenc Toni Bou continua demostrant que, ara per ara, no té rival en el trial, i ahir es va endur una nova victòria en la tercera prova del Mundial d'X-Trial, que es va dur a terme a Marsella. Bou, que també va guanyar les dues cites anteriors a Barcelona i Wiener Neustadt (Àustria), és molt a prop d'endur-se l'onzè títol mundial de l'especialitat, ja que avantatja en quinze punts el segon classificat, el tarragoní Adam Raga (TRS). La darrera prova del mundial serà divendres a Niça.

En la primera fase, Bou va obtenir cinc punts de penalització i va acabar en tercera posició, darrere de Raga, primer amb dos punts, i d'Albert Cabestany (Sherco), segon amb quatre. Jaime Busto (Honda) va ser quart i van quedar eliminats Jeroni Fajardo (Vertigo),el japonès Takahisa Fujinami (Honda), l'anglès James Dabill (Gas Gas) i l'alemany Franz Kadlec (Gas Gas), per aquest ordre.

En la segona i definitiva fase, Bou i Raga van protagonitzar un igualat cara a cara per la victòria final, que es va endur, un cop més, el de Piera, que només va sumar vuit punts de penalització, un menys que Raga. Cabestany, amb 17 punts, va completar el podi, mentre que Busto va finalitzar quart, amb 21.