Portugal i França van guanyar els seus partits de classificació pel Mundial 2018. Els portuguesos van derrotar amb facilitat la selecció d'Hongria, mentre que els francesos van haver de patir una mica per vèncer Luxemburg.

Cristiano Ronaldo, amb un doblet, va guiar Portugal en la victòria sobre Hongria (3-0). Andre Silva va avançar els locals, i el jugador del Reial Madrid va sentenciar el matx amb dos gols més. Primer va aprofitar una gran assistència de taló d'André Silva per rematar des de fora l'àrea un contraatac portuguès, i després va convertir un llançament de falta. André Gomes va jugar 86 minuts.

França va patir contra Luxemburg. Giroud va avançar els bleus, però Joachim va empatar per Luxemburg de penal. Tres minuts més tard, Griezmann tornava avançar França transformant un altre penal i no seria fins al minut 77 quan, un altre cop Giroud, sentenciaria el marcador amb le tercer gol francès. D'altra banda, Andorra va tornar a puntuar després de 12 anys sense fer-ho, en empatar contra les illes Fèroe (0-0), que va acabar amb deu homes.