El Sala 5 Martorell va perdre el seu partit davant un fort la Unión. Els martorellencs van estar molt bé defensivament, però van fallar moltes ocasions de cara a porteria. Els jugadors locals van començar portant la iniciativa en la primera meitat, però els visitants van estar més encertats de cara a gol, i gràcies a una jugada estratègia van marcar el 0-1.

A la represa, la dinàmica no va canviar, i el Martorell ho continuava intentant. Els del Baix Llobregat van perdonar l'empat a 1, i en la següent jugada van veure com la Unión els marcaven el 0-2. En els darrers cinc minuts del partit, el Sala 5 Martorell va sortir amb el sistema de porter jugador, però sense sort. Els jugadors visitants van sentenciar pràcticament amb el 0-3, i els locals van maquillar el resultat amb un gol en el darrer minut del partit.