El FC Barcelona juvenil es va proclamar, ahir, matemàticament campió de la màxima categoria en la Divisió d'Honor després d'empatar a 1 gol davant del Cornellà quan queden 2 jornades pel final.

L'entrenador sallentí Gabriel Garcia de la Torre Gabri, el jugador manresà i capità Eric Montes i el preparador físic navassenc Marc Guitart formen part d'aquest equip que ahir al migdia va aconseguir el títol després de sumar el punt que els faltava. El partit no va ser fàcil, i just començar els jugadors visitants es van avançar en el marcador amb el primer gol del partit. Els blaugrana no van trigar a reaccionar, i ràpidament van posar l'empat a 1, amb diana de David Alfonso. El marcador no es va moure més i al descans ambdós equips van marxar al vestidor amb l'empat a 1.

El tècnic sallentí Gabri va afrontar el partit amb nombroses baixes. Malgrat tot, el Barça va portar el pes del partit a la segona meitat tot i no culminar les seves ocasions de gol. Els locals no van arriscar gaire en els darrers minuts per no cometre errors i sumar el decisiu punt.

El proper objectiu del conjunt de Gabriel Garcia serà la final a quatre de la Uefa Youth League, que es disputarà el 21 i el 24 d'abril a Nyon, on els blaugrana s'enfrontaran al Salzburg a les semifinals. Després de la competició continental i quan finalitzin els dos últims partits intranscendents de la lliga, el Barça juvenil centrarà tots els seus esforços en la Copa de Campions i la Copa del Rei.