Subcampió d'Espanya juvenil. Amb aquest destacat podi, l'atleta berguedà Toni Baños (Avinent CA Manresa) ha tancat la temporada de cros a la població extremenya de Don Benito, on el cap de setmana es van celebrar els Campionats d'Espanya individuals i per seleccions autonòmiques. Després de sis quilòmetres de cursa, Baños només va ser superat pel seu company de selecció Aaron las Heras. Ambdós, amb la resta d'atletes de Catalunya, van aconseguir el títol per equips juvenils.

També del CAM, el manresà Jan Bayona va ser 30è entre els cadets, i va aconseguir el bronze amb Catalunya. I la balsarenyenca Bethlehem Manzano va ser 15a entre les cadets, i va assolir el subcampionat amb el combinat català.

El CA Igualada Petromiralles va ser-hi amb tres atletes. Paula Blasco, quarta individual, i Èlia Ibarra, sisena, van aconseguir el títol per seleccions en categoria juvenil. Riduan Boulbayem va contribuir en el tercer lloc català en cadets amb la 38a plaça.

Ivan Zarco, cinquè en 10.000

L'atleta del CA Igualada Petromiralles Ivan Zarco (31' 48'' 00) es va classificar cinquè en el Campionat de Catalunya de 10.000 celebrat a Santa Coloma de Gramenet, juntament amb la reunió catalana de fons. Jordi Fernández va ser sisè entre els veterans M40 amb un registre de 34' 15'' 12.