El Fruitosenc va guanyar al camp del Vilomara en un partit molt fluix dels locals, que segueixen penúltims a la taula, a sis punts de la permanència. Seydi, Fernández i Delepaut van avançar 0 a 3 als de Sant Fruitós en la primera mitja hora de joc i van acabar d'enfonsar els del Pont de Vilomara, que no van tenir capacitat de reacció ni van crear perill. Tot i això, va aparèixer Nogareda per reduir distàncies al minut 77, però immeditamanet després el Fruitosenc va esvair tota esperança per als locals en transformar un penal mitjançant Sergi Muñoz i establir el marcador definitiu d'1 a 4. Tres minuts més tard, el Vilomara es va quedar amb deu homes per l'expulsió de José Martínez i el partit es va acabar. Així, el Fruitosenc segueix en ratxa i fa quatre partits que no perd i això l'allunya de la zona de perill.