El Club Bàsquet Vilatorrada va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la pista del Club Natació Terrassa, que es va imposar per un resultat final de 74-54. Amb aquesta desfeta, el conjunt de Sant Joan de Vilatorrada continua en la quinzena posició de la classificació.

En el primer quart els jugadors vallesans van sortir a la pista molt concentrats i van clavar un parcial inicial de 9-2, però els nois dirigits per Oliver Fernández van reaccionar i van reduir diferències i es van situar a només quatre punts (15-11). En el segon període els bagencs van fer una bona defensa, i això els va permetre recuperar algunes pilotes i situar-se davant en el marcador, però els locals es van posar les piles i van marxar a la mitja part amb nou punts d'avantatge (37-28).

En el tercer quart el Vilatorrada no va estar gens encertat, ni en defensa ni en el llançament exterior, i això ho va aprofitar el Club Natació per sentenciar l'enfrontament (56-40). Els darrers deu minuts del matx van ser un pur tràmit per als locals, i el seu tècnic va donar minuts als menys habituals i descans als homes més importants, sense veure perillar la victòria en cap moment. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada rebrà a la seva pista l'Sferic de Terrassa, en un matx que s'iniciarà dissabte que ve, 1 d'abril, a partir d'un quart de vuit del vespre.