27 de març de 2017
27.03.2017
40 Años
40 Años

Un prostíbul patrocina un equip de futbol femení

El Pollestres francès va jugar amb una samarreta amb el logotip del prostíbul més gran d'Europa

27.03.2017 | 21:41
La samarreta de la discòrdia.

Un equip de la segona divisió d'honor regional femenina, el FC Pollestres, una localitat propera a Perpignan, va jugar aquest cap de setmana amb una samarreta amb el logo del Club Paradise de la Jonquera. El prostíbul més gran d'Europa ha provocat una pol·lèmica a l'altre costat de la frontera amb aquest moviment que divideix opinions. Mentre els responsables del club no veuen cap problema, els càrrecs polítics es posen les mans al cap.

Segons France Bleu, alguns dels electes del consell departamental de Pirineus Orientals han manifestat el seu desacord en la sessió plenària de l'ens d'avui ja que consideren l'imatge "deplorable". Robert Olive, vicepresident a càrrec dels esports afirma que "no pot acceptar que un equip faci anuncis a la seva samarreta d'un establiment que està a quilòmetres dels valors esportius. Al club, hi ha equips de joves i quan els adults veuen publicitat d'aquest tipus, no és un missatge saludable".

Per la seva part, el club es defensa i diuen que el Club Paradise els hi va donar les equipacions ara fa tres anys i que abans havien estat utilitzades per l'equip sénior masculí. I que llavors, ningú no s'havia queixat." Segones ha jurat el president de l'entitat, Alain Clément ha France Bleu, qui recorda que el prostíbul mai ha entregat diners directament al club."

Clément explica que les noies necessitaven samarretes de màniga llarga i han agafat aquestes amb "total coneixement de causa". "Ningú les ha obligat, ha estat una provocació". De totes maneres, els responsables del club tenen previst reunir-se per decidir si segueixen jugant amb les samarretes de la polèmica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema