Tot i tenir només 13 anys, Mar Palliso, del Club Egiba, va tenir una participació notable al Trofeu Internacional Saintégym Cup a Saint Étienne (França), on va formar part de la selecció catalana de gimnàstica artística, recentment recuperada.

Després de més de tres anys sense activitat, Catalunya ha tornat a competir i ho ha fet amb una destacada participació en l'esmentat trofeu francès, on va aconseguir la tercera plaça, i només va ser superada per l'amfitriona, França, i per Bèlgica. En aquest Saintégym Cup hi van prendre part nou equips nacionals (Àustria, Bèlgica, Finlàndia, França, Israel, Itàlia, Noruega i la potent Romania, amb Larisa Yordache a les seves files, doble campiona i medallista europea, bronze olímpica a Londres i medallista en quatre mundials.

Aquest esdeveniment esportiu es va celebrar el camp de setmana en el majestuós Palau de Saint Étienne amb un format que buscava l'espectacle, ja que els aparells gimnàstics estaven il·luminats i la resta a les fosques; també es combinaven les rotacions i escalfaments amb actuacions properes al circ.

Dissabte, a la fase prèvia, Catalunya va aconseguir la quarta posició, i es va classificar per a la final d'equips que es disputava diumenge. En aquesta fase final, el combinat català va ser segon fins al darrer aparell, la barra d'equilibris; per molt poc, Bèlgica va avançar les catalanes, que finalment van ser terceres.

Mar Palliso, que estava acompanyada per la seva entrenadora, Miriam Font, també del Club Egiba, va destacar amb una nota de 12,150 en terra i va executar un immillorable exercici a la barra d'equilibris (11,050).

Catalunya, a més de Mar Palliso, va tenir la participació de Violeta Sánchez, de l'Hospitalet, i les gimnastes del CAR de Sant Cugat Paula Norberto i Carlota Fisher.