L'ACB va fer públic ahir que el jugador del MoraBanc Andorra Giorgi Shermadini i el tècnic de l'Herbalife Gran Canària Luis Casimiro han estat designats els millors del mes de març en els seus respectius llocs. Tots dos tenen com a característica comuna que en les darreres setmanes han tingut entre les seves víctimes l'ICL Manresa.

Shermadini també va ser MVP del mes de febrer, un guardó que li va ser entregat, justament, en el partit davant de l'ICL. Aquell dia va tenir 29 de valoració, amb 2o punts i 8 rebots. Durant el darrer mes ha fet una valoració mitjana de 25,75. El seu millor partit va ser el tercer, davant del Tecnyconta Saragossa, amb 41 de valoració. En les derrotes del seu equip, davant de l'UCAM Múrcia i el Barça Lassa, en va totalitzar 12 i 21, respectivament.

Pel que fa a Casimiro, l'Herbalife Gran Canària ha guanyat tots els partits del darrer mes, contra el Rio Natura, el Betis, l'ICL Manresa i el Tecnyconta, l'altre equip que té el dubtós honor d'haver patit els dos millors del març. El Gran Canària, de fet, encadena set victòries seguides a la lliga.

Manresa-Madrid, el 4 de maig

D'altra banda, l'ACB també va informar ahir que el partit entre l'ICL Manresa i el Reial Madrid, que s'havia de jugar el 23 d'abril i que va ser ajornat per la presència blanca en els play-off de l'Eurolliga es disputarà el dimecres 4 de maig a les 20.45 hores. El mateix dia tindrà lloc un altre partit, el que enfrontarà l'Iberostar Tenerife i el Baskonia (21.30 hores).