El jugador del Barça Gerard Piqué ha afirmat aquest dimarts, després de jugar amb la selecció a París l'amistós França-Espanya, que "mai" treballaria pel Reial Madrid, ja que no li agraden els seus "valors" ni "la gent que hi ha a la seva llotja ", encara que ha matisat que sí que té bona relació amb els jugadors del club, molts dels quals són els seus "amics ".

"No m'agrada veure a la llotja les personalitats que hi ha i com mouen els fils d'aquest país. La persona que va imputar Messi i Neymar i té un tracte diferent amb Cristiano és a la llotja", ha remarcat, en referència al cas de frau fiscal pel qual va ser condemnat l'argentí a 21 mesos de presó. "Aquesta persona seu al costat de Florentino Pérez a la llotja i no passa res. Això és aquest país i ha estat així des de sempre. No explicaré res de nou. Ja sabem com funciona això", ha etzibat. I ha afegit: "No m'agraden els valors que transmet com a club".

Malgrat tot, ha recordat que amb els jugadors, inclòs Sergio Ramos, "no tinc cap problema, amb gairebé tots som amics i juguem a les cartes amb ells".

També ha ironitzat amb el fet que la selecció espanyola jugués aquest dimarts de blanc, com el Reial Madrid, i s'ha vist afavorit pel pel videoarbitratge, que va anul·lar un gol al francès Griezmann i en va donar un altre que havia estat invalidat a Deulofeu.

"Al final tot es resumeix en anar vestit de blanc. Ens ha anat molt bé, seria molt bo tenir-ho a la Lliga (el videoarbitratge), portem temps demanant-ho", ha reconegut el culer.

També ha qüestionat que es posi en dubte la remuntada del Barcelona a la Lliga de Campions davant el Paris Saint-Germain, amb diversos errors arbitrals en favor dels culers, i en canvi "no es parli del gol en fora de joc de Sergio Ramos a la final de l'any passat ".