El pilot fruitosenc David Checa, a les files de l'equip francès TCP Racing, no es va poder estrenar a la primera prova del campionat francès de Superbike que es va celebrar al circuit Bugatti de Le Mans.

Una avaria mecànica no va permetre a David Checa prendre la sortida en la primera prova, en una cursa en què es va imposar el corredor de Kawasaki Jeramy Guarnoni. Més tard, la federació francesa i els organitzadors van decidir suspendre la segona prova a causa de la mort del pilot Adrien Protat, de 27 anys, en un tràgic accident a la cursa de Supersport. Així, el fruitosenc no es va poder estrenar en el campionat, ja que no va poder rodar en cap de les dues proves.

Un mes tràgic

El motociclisme francès ha tingut un mes de març negre, ja que, a més de la mort de Protat, el pilot Anthony Delhalle, cinc cops campió del món de resistència amb l'equip oficial Suzuki, va morir en el circuit de Nogaro mentre entrenava el dia 9 de març passat.

David Checa farà aquesta setmana, amb l'equip GMT 94, els entrenaments oficials a Le Mans, previs i preparatoris de les 24 hores de resistència, una prova del mundial que se celebrarà en aquest circuit els dies 15 i 16 d'abril i que el fruitosenc ha guanyat dues vegades.