El pilot balear Jorge Lorenzo i el seu company italià Andrea Dovizioso van fer ahir uns entrenaments privats al circuit de Jerez, en una única sessió prevista per l'equip oficial Ducati per als seus dos representants al Campionat del Món de MotoGP. Lorenzo i Dovizioso, segon classificat al Gran Premi de Qatar, faran una de les tres jornades establertes pel fabricant italià, amb la qual cosa compleix la quota establerta pel mundial de motociclisme, mentre que la resta les completarà el provador italià Michelle Pirro.

La fàbrica italiana ja tenia previstes aquestes proves amb la nova Desmodedici després de la competició qatariana, disputada el cap de setmana passat a Losail, amb un primer podi per a Dovizioso. Lorenzo va quedar onzè en l'estrena amb la marca de Borgo Panigale. Les proves podrien anar bé per preparar la quarta prova del campionat, que tindrà lloc al traçat andalús.

La propera cursa del mundial, la de Termas del Río Hondo, no va ser de gaire bon record l'any passat per a l'equip Ducati, ja que Andrea Dovizioso i Andrea Iannone es van tocar i van anar tots dos a terra abans d'hora.