El pilot català Marc Márquez, quart en el primer Gran Premi de la temporada de MotoGP disputat a Qatar, ha afirmat que en aquests moments no té "la moto somiada".

"Crec que ara no és la moto somiada, hi ha coses a millorar, però no està del tot malament", ha declarat als mitjans després d'un acte amb una marca de moda.

El pilot de Repsol Honda ha apuntat que en la carrera al circuit de Losail va cometre un error en l'elecció dels pneumàtics. "Sí que em vaig equivocar, amb durs potser haguéssim fet podi, però també podíem haver caigut", ha explicat.

En aquesta mateixa línia, Márquez ha volgut mostrar calma sobre la consecució de resultats. "Qatar és un circuit en el qual els nostres punts forts no existeixen i tots els nostres punts febles estan aquí, hi haurà circuits que dominem", ha apuntat, abans de desitjar que a l'Argentina i als Estats Units pugui estar "lluitant per la victòria".

Amb el pròxim Gran Premi del país sud-americà (9 d'abril) a l'horitzó, el pilot català ha parlat sobre a qui veu com favorits aquesta temporada.

"Els dos pilots de Yamaha (el català Maverick Viñales i l'italià Valentino Rossi) i el meu company d'equip (Dani Pedrosa) són els tres més perillosos", ha admès Márquez, que també ha comentat l'actuació de Jorge Lorenzo. "L'esperava més fort, però és un gran pilot i arribarà", ha conclòs.