L'entrenador del Tottenham, Mauricio Pochettino, s'ha autodescartat com un dels possibles candidats a entrenar el Barça la propera temporada. Una possibilitat que va agafar força després que l'exjugador i exentrenador de l'Espanyol coincidís amb el president del Barça.

«És veritat que vaig coincidir amb Josep Maria Bartomeu a un bar de Barcelona. Conec Bartomeu des de fa molt temps, abans que fos president del Barça. Va ser una trobada fortuïta en què vam estar cinc minuts junts», va explicar Pochettino. «Sóc seguidor de l'Espanyol, fan de l'Espanyol, estimo l'Espanyol i, per tant, no necessito parlar massa», va afegir per explicar per què no fitxaria mai per entrenar el Barça.

Per tal d'explicar a la premsa anglesa la relació entre Barça i Espanyol i la seva postura, Pochettino va fer un paral·lelisme: «imagineu que Daniel Levy (president del Tottenham) m'acomiada d'aquí un temps. Doncs seria impossible que fitxés com a tècnic de l'Arsenal. En futbol, ja sé que és molt difícil ser lleial, però crec que abans de ser tècnic o jugador, un ha de ser una persona lleial amb el que pensa».