El dilluns 3 d'abril s'obren les inscripcions per al Campus Rafa Martínez, que el proper mes de juliol celebra la seva desena edició, a Artés. Consolidat des de fa molts anys a les comarques de la Catalunya Central, i amb una mitjana de 200 participants en les seves nou edicions anteriors, el campus és dirigit a joves fins a 16 anys.

En aquesta edició, com sepmpre, el campus tindrà la presència del santpedorenc Rafa Martínez, que està signant una temporada històrica amb el València, i està aconseguint diversos rècords personals a l'Eurocup. A més, hi participaran jugadors i entrenadors de diferents equips ACB.

Aquest estiu, per celebrar el desè aniversari, hi haurà novetats i sorpreses, tant de bàsquet com de lleure i oci. Enguany hi haurà dos torns de participació: el primer, del diumenge 2 fins al dissabte 8 de juliol, i el segon, del diumenge 9 fins al dissabte 15 de juliol. Per formalitzar les inscripcions, així com per obtenir més informació, cal accedir al web del campus, organitzat pel CB Artés.